Millhouse, San Joan de Moro

Vraagprijs: € 200.000,-

Woonoppervlakte: 400 m2

Perceeloppervlakte: 24.000 m2

Aantal vertrekken: 10, waarvan 7 slaapkamers

U koopt het huis inclusief meubilair

Beschrijving
Mooi landelijk huis met een bijzonder verhaal. Dit huis beschikt namelijk nog over antieke installatie met molensteen waar ze de olijven mee persten en zo de olijfolie maakten. Het huis is beschikt over apart gastenverblijf. Er zijn verschillende opslagruimtes.

Het gastenverblijf beschikt over een keuken en eetkamer, de eerste verdieping is open en vrij van meubilair.

Het huis zelf beschikt ook over een keuken, eetkamer, woonkamer met openhaard. 4 slaapkamers op de begane grond en twee slaapkamers op de eerste etage, een badkamer en dakterras.

Verder heeft het een zwembad, terras, garage, BBQ plaats. Het land beschikt over een irrigatiesysteem voor de citroenbomen, olijfbomen en andere fruitbomen.

Faciliteiten 
Het huis is aangesloten op het elektriciteitsnetwerk en beschikt over stromend water. Het huis heeft geen centrale verwarming maar heeft drie openhaarden.

Omgeving 
Het huis ligt op 1 km afstand van het dorpje San Joan de Moro, waar ze verschillende restaurants, barretjes, winkels, bakkerijen, slagerijen en scholen hebben. Het dichtstbijzijnde strand ligt op 15 minuten rijden. De grote plaats Castellon de la Plana is 12 km rijden.

Castellon Airport op 30 minuten rijden en Valencia Airport op 60 minuten rijden.

Ik heb interesse in deze woning